Posao i karijera

Konstantan razvoj Japan Auta nametnuo je potrebu za jačanjem naših stručnih timova. Ukoliko ste spremni za rad u dinamičnom okruženju, posedujete stručna znanja, dragoceno radno iskustvo ili entuzijazam dobrodošli ste u Japan Auto. Od svojih novih kolega očekujemo da svojim radom doprinesu daljem rastu i razvoju Japan Auta. Ljudi, njihovi kapaciteti, talenti, interesovanja, veštine i znanja su prioritetan resurs u Japan Autu. Svaki zaposleni kao najveći kapital nosi svoje veštine i znanja kojima se posvećuje sva potrebna pažnja.

Zajednički cilj zaposlenih je optimalna produktivost i zadovoljstvo poslom, a velikim delom to postižemo ulaganjem u stručno i lično usavršavanje svakog zaposlenog. Jedan od najvažnijih zadataka u upravljanju ljudskim resursima je regrutovanje optimalno kvalifikovanih saradnika za ispunjenje ciljeva Japan Auta, a kada je “pravi čovek na pravom mestu” prioritetan zadatak je koncipirati adekvatan plan obrazovanja i obezbediti sve uslove za njegovu uspešnu realizaciju.

Japan Auto Vam pruža priliku da postanete deo uspešnog tima koji zahvaljujući svojoj stručnosti, talentima i zalaganju ostvaruje vrhunske rezultate.

Pridružite nam se da zajedno gradimo budućnost.